spacer

Welkom op de Website van Patweb.

Ik ontwerp een leuke frisse lay-out op maat, met een goede CMS achter uw website zodat u of ik uw website overal ter wereld (mits er internet is) kan wijzigen.

De websites zijn dan leesbaar op PC’s, Laptops, Tablets en Smartphones.

Geen duur pand, geen personeel, geen dure interessante woorden, maar gewoon no nonsense en duidelijke taal. Een website passend in de stijl van uw bedrijf of hobby.

Patweb Design is ontstaan uit hobby, dit betekent dat ik websites ontwerp voor kleine/middelgrote bedrijven en zelfstandigen tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook kan ik u website ook verfraaien met een foto-shoot van uw bedrijf of met een geïntegreerde bedrijfsvideo op locatie. Of zelfs met een op maat gemaakte webshop zodat u deze heel gemakkelijk zelf kunt invullen met uw eigen producten.

Zet uw bedrijf op de kaart door middel van een website, zo kunt uw klant altijd uw producten en/of uw werkzaamheden zien.

Heeft u al een website en bevalt uw hostingbedrijf niet? ook dan kan ik u helpen en onderbrengen bij een hostingbedrijf met prima service en die ook buitenkantooruren bereikbaar zijn zodat uw zakelijke emails zo snel mogelijk weer te bereiken zijn.

Zoekt u een (voordelige) website ?

Neem dan contact op !

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,
Patrick Pijman
devices