Webdesign
Een website is een goede manier om de wereld te laten zien wie of wat je bent. Vooral erg handig als je een bedrijf hebt, maar ook prive kan het handig en erg leuk zijn zo kan je iedereen laten zien wie je bent of wat je te bieden hebt.Ik maak een website compleet in de stijl van uw bedrijf of bij wat u wilt laten zien, het enige wat u aan hoeft te leveren zijn teksten en een eventueel logo. Foto’s kunnen we tegen een kleine meerprijs op locatie maken en mocht u nog niet in het bezit zijn van een logo kan ik er ook één voor u ontwerpen. Een website is vooral mooi aan te vullen door een mooie fotoshoot of een complete bedrijfsvideo, beelden zeggen meer dan woorden.

Patweb biedt u een complete website die ook voor u makkelijk van tekst te wijzigen is. Een complete site voor een aangename prijs !Het voordeel voor u is dat ik het als hobby doet, dus het is niet mijn hoofd inkomen zo kan ik u een aantrekkelijke scherpe prijs aanbieden.

Zet uw bedrijf op de kaart door middel van een website zo kunt uw klant altijd uw producten zien.

Heeft u al een website en bevalt uw hostingbedrijf niet? ook dan kan ik u helpen en onderbrengen bij een hostingbedrijf met prima service en die ook buitenkantooruren bereikbaar zijn zodat uw zakelijke emails zo snel mogelijk weer te bereiken zijn.

Heeft u nog geen website en zou u er graag een willen hebben? vul dan het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

spacer

 

 

 

 

 

 

devices